Perruqueria

Totes les races, mides i caràcters, són benvinguts a la perruqueria de La CANtonada.

La manera de tractar-los, permet que l'animal es relaxi i així poder treballar d'una manera més eficient amb tots ells. Sempre amb una actitud amable i tranquil.la davant l'animal. Gràcies a l'ambient divertit i dispers en que és trobarà el teu gos, ell mateix voldrà tornar el més aviat possible, per a passar una estona agradable a la botiga.

Els nostres professionals us guiaràn davant els dubtes i qüestions que suposa tenir cura d'un gos. Tant important es l'animal com del seu propietari.

Estética i higiene per a la teva mascota         

OFERIM ELS SEGÜENTS TRACTAMENTS!

 

Banys

Tot gos o gat que ve a la nostre perruqueria, surt amb les ungles tallades, les glàndules anals buides i les orelles ben netes. A més respatllem per a treure pèl mort i perfilem potetes i tallem tots aquells pèls sobrants. Sempre fàrem dos netejades amb els shampoo's més adequats a cada pelatje o pell. Un cop ben esvandit, els secarem fins a estar ben secs per a que no quedi cap humitat. Si ens trobem amb un excès de nusos, pacienment ens dediquem a desnusarlos, amb molta cura per a que el gos no pateixi en excès. Aquest és un servei molt complet i efectiu per a garantir la bona higiene del teu animal.

 
Talls
Aquest servei, es per totes aquelles races de pèl llarg, que sovint s'ha de rebaixar el seu volum de pèl.
A cada raça, es preferible una tècnica de tall o una altra. Util.litzarem les més recomenables en cada cas. Us assessorarem sobre el més adequat per al vostre gos. 
 
Autorentats

Si vols passar una bona estona amb el teu amic animal, aquesta és la millor manera. Pots util.litzar les nostres instalacions i maquinaria per a rentar i secar tu mateix al teu gos. Oblida't de deixar el teu bany fet un desastre i fes-ho de manera més comode amb tot el necessari. Sempre estràs acompanyat d'un expert per a donar-te un cop de mà.

Banys en sec

Per a mantenir una bona higiene i una bona olor del teu gos o gat, fem serveis ràpids de manteniment, amb espuma seca. Un netejador que no es necessari mullar al animal. Rentat expres.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now